Hem » Om oss

Om oss

Vårt team består av erfarna barnmorskor och gynekologer som du träffar för att ni tillsammans ska komma fram till vilken lösning som är bäst för just dig.

om Qliniken

Vi vill skapa en plats där kvinnor får hjälp när de behöver det

Vi är två kvinnor mitt i livet som gräver där vi står. När vi själva hamnade i förklimakteriet och klimakteriet med besvär som plötsligt begränsade oss på olika sätt i våra aktiva liv, saknade vi någonstans att vända oss med våra besvär. Vi försökte, men det slutade med att vi åkte till storstan för att få hjälp hos en privat kvinnoklinik. Tillgängligheten var avgörande för oss.

Vi upptäckte också att många av våra systrar gjorde likadant när de inte heller hittat rätt hjälp på hemmaplan. Därför startar vi nu QLINIKEN kvinnohälsa för att kunna erbjuda hjälp med hormonell balans även här i Värmland med omnejd.

På QLINIKEN kvinnohälsa kartlägger vi orsakerna som kan vara anledningen till dina symtom! Vår ambition är att samla experter inom hormonell balans här hos oss så att du slipper känna att du själv behöver vara den pålästa experten när du söker hjälp för dina besvär.

Anna Forsberg & Jeanette Molander – ägare QLINIKEN kvinnohälsa

vårt team

Vårt team finner den bästa lösningen för dig och dina behov

Vårt team består av erfarna barnmorskor som du träffar för att ni tillsammans ska komma fram till vilken lösning som är bäst för just dig utifrån paletten av tjänster som vi erbjuder. Barnmorskorna guidar dig vidare via blodanalyser och undersökande samtal till våra erfarna gynekologer som tar vid med ultraljudsundersökningar om det blir aktuellt med hormonbehandling, allt för din trygghet. Vi har även en diplomerad samtalscoach i vårt team.

Men vi vill vara tydliga med att hormonbehandling inte alltid är lösningen på dina besvär. Livstilsförändringar kopplat till kost och träning kan ibland  vara nödvändiga.  Bland våra samarbetspartners finns bland annat fysioterapeuter, arbetsterapeut/faschiaspecialist och massör – alla med inriktning på kvinnohälsa. Vi samarbetar även med Fysall som har anpassade gruppträningar för olika behov, samt en naprapat/personlig tränare som erbjuder gruppträning för mindre grupper och individuella upplägg.

Vi huserar i samma lokaler som A-surgery, specialister som utför enklare kirurgi som det ofta är lång kö för att få tid till. Dit kan du vända dig till med ändtarmsbesvär, åderbråck och nageltrång bland annat.

Våra värdeord

All verksamhet på vår klinik utgår från vår värdegrund

Vår vision

Vi vill bidra till att inte en enda kvinna ska behöva kämpa för sin rätt att få hjälp med hormonell obalans.

Helhet

Vi ser till hela kvinnan och hennes behov, en helhetssyn.

Trygghet

Vi finns genom hela processen. Vi kartlägger orsakerna som kan vara anledningen till dina symtom!

Kompetens

Vi har erfarna barnmorskor och gynekologer som brinner för kvinnohälsa

Tillgänglighet

Det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss.

Noggrannhet

Alla behandlingar grundas på relevanta provtagningar & undersökningar.

Respekt

För kvinnans egna beslut baserat på rådgivningar, konsultationer och undersökningar.

bli en av oss

Vi behöver dig

Vi har idag ett fantastiskt team runt oss med gynekologer, men behovet av hjälp är stort och redan nu ser vi ett behov av att kunna utöka med timmar.

Är du en frilansande gynekolog så tveka inte att kontakta oss. Frilansar du inte idag men önskar ha möjlighet till det så hjälper vi gärna till med de praktiska detaljerna kring det för att möjliggöra ett samarbete.

Hör av dig till oss på info@qliniken.se

vår palett av lösningar

Fortsätt leva ett aktivt och balanserat liv längre

Genom våra tjänster på QLINIKEN kvinnohälsa vill vi bidra till att vi som kvinnor ska kunna fortsätta att leva ett aktivt och balanserat liv längre, eller bara känna igen sig själv igen. Vi är många kvinnor som upplever att våra liv begränsas på grund av hormonell obalans och de symptom som kommer med det, eller att vi blir nedstämda, sköra och inte riktigt känner igen oss själva.

Qliniken kvinnohälsa

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Välkommen att höra av dig för att träffa våra barnmorskor och gynekologer som erbjuder en palett av lösningar för balans och välmående vid förklimakteriet, klimakteriet och PMS.

Rulla till toppen